Thuis

Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole

Certificaat
China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij hebben strikt kwaliteitscontroleprocédé. Wij verdelen onze kwaliteitscontrole in vier inspectiestadia - IQC, IPQC, FQC, OQC. De samplefrequentie en de frequentie worden door het Aanvaardbare die Kwaliteitsniveau uitgevaardigd door onze cliënt wordt ondertekend. Elk producttype heeft een verschillende kwaliteitscontrole stdnard te verzekeren zij ontmoet strenge eisen. Ons QC Team wordt bemest van opgeleide beroeps dat jaren van ervaring in het QC gebied heeft. Ons kwaliteitscontroledoel is: geen veroorzaakte defact, geen verscheepte defact.

Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Wij hebben 7 stappen om ons kwaliteitscontroleprocédé te ontwikkelen:

Incommingskwaliteitscontrole - IQC

Al inkomende grondstof wordt gecontroleerd vóór gebruikt. Varieert metingen worden genomen aan controle tegen goedgekeurde gegevens. Zodra wordt de verworpen, grondstof teruggestuurd voor verder onderzoek.

In Proceskwaliteitscontrole - IPQC

Wij voeren inspecties tijdens het maufacturing proces uit. De frequentie van inspectie hangt van de kwaliteitsnorm af door het project wordt uitgevaardigd dat. Alle vervaardigingsdatas worden geregistreerd voor toekomstige verwijzing.

Definitieve Kwaliteitscontrole - FQC

Alle gebeëindigde goederen worden geïnspecteerd volgens onze kwaliteitsnorm voor elk project. De producten worden bemonsterd volgens de AQL-samplefrequentie alvorens het verlof onze productie-installatie in het pakhuis verlaat.

Uitgaande Kwaliteitscontrole - OQC

Ons QC team zal ramdomly om het even welke gebeëindigde goederen in het pakhuis controleren alvorens het voor verzending uitgaat. Deze laatste inspectie verzekert nul defactgoederen aan onze klant worden verscheept.
 

Juiste Quarantaineprocedure

Het verworpen materiaal is speciaal duidelijk en beweegt zich aan een hangende definitieve verwijdering van het quarantainegebied. Zodra een product is acht door het QC team verworpen, is het materiaal greep tot verdere inspectie. Ons QC team heeft juist om een verzending tegen te houden als het product aan geen norm voldoet.

Volledige Klachtenprocedure

Alle klachten zijn traceable door ons QC systeem maximaal 1 jaar. Elke klacht is opvolgende met verdere correctieve actie door vervaardiging. De klachtentendensen zijn verdere analyse maandelijks voor verdere actie.

Aanvaardbaar Kwaliteitsniveau

Wij gebruiken een strikte Aanvaardbare Kwaliteitsniveaumeting voor al ons product. AQL is een statistische meting van het maximumaantal gebrekkige goederen beschouwd in een bepaalde steekproefgrootte als aanvaardbaar. Als AQL niet voor het bepaalde smapling van goederen wordt bereikt, zullen wij diverse parameters in het productieproces herzien om de gebieden te bepalen veroorzakend de tekorten. Gelieve te zien onder onze AQL-norm.
 
De ut-koning heeft het volledige kwaliteit, milieu en bedrijfsgeneeskundigen en systeem van de veiligheidsverzekering aan ontwerp opgezet, en levert zijn gamma van alle Reeksftth producten geproduceerd. De gehele procedure van de productendienst wordt door a cerfified beheersysteem bepaald die met ISO9001-2015 in overeenstemming zijn.
Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1
Certificaten
 • China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:ISO9001

  Aantal:20ACM10096Q

  Uitgiftedatum:2020-07-01

  Vervaldatum:2023-06-30

  Scope / Range:Mannfacture and Export of Fiber Cable,FTTH

  Uitgegeven door:ACM-CCAS

 • China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:Audited Supplier

  Aantal:QIP-ASI202276

  Uitgiftedatum:2020-04-09

  Scope / Range:Factory Audited

  Uitgegeven door:SGS

 • China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten

  Standaard:Virified Supplier

  Aantal:19949366_T

  Uitgiftedatum:2020-05-12

  Scope / Range:Factory Audited

  Uitgegeven door:TUV

 • China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten

  Aantal:GR201844301760

  Uitgiftedatum:2018-10-31

  Scope / Range:Factory Certificate

  Uitgegeven door:Shenzhen

Contactgegevens
Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Vera

Tel.: 86-13632502428

Fax: 86-755-89951295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)