Thuis

Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Uitstekende productiviteit
  De leider van het Vezel optische gebied
   
  Productiecapaciteit: Als fabrikant op grote schaal, Shenzhen-UT-Koning technologieco., bezit Ltd overvloedige productiecapaciteit. Wij hebben bijna 100 reeksen van belangrijk productiemateriaal. En om onze productiekwaliteit onophoudelijk om te verbeteren, zullen wij meer materiaalvorm Japan en de V.S. kopen. voor zover nu, wij GPON OLT, EPON OLT, XPON ONU, GPON ONU, EPON ONU, SFP-Module, Flardkoord, Vezel optische Snelle Schakelaar, Vezel optische PLC Splitser, Vezel optische Einddoos en alle koningen van FTTH-producten kunnen veroorzaken
   
  Verkoopnetwerk: Wij bezitten verkoop en de dienstagent in alle grote en middelgrote steden van onze binnenlandse markt. Naast de best-selling binnenlandse markt, onze producten ook uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika en een andere regio's.
  Het ut-koning merk wordt de grootste fabrikant van vezel optisch materiaal. wij verstrekken de FTTH-producten van uitstekende kwaliteit voor wereldnetwerk en de communicatie industrie met sterke concurrerende macht.

  Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • OEM / ODM

  OEM/ODM de diensten

  Stemt in met alle OEM/ODM-Projecten

  Wij hebben de ervaring, het vermogen, en R&D-middelen om tot om het even welke OEM/OEM-integratie een het gloeien succes te maken! De ut-koning is een uiterst veelzijdige kant en klare fabrikant met de capaciteit om uw concepten en ideeën in haalbare gegevensverwerkingsoplossingen te brengen. Wij werken met personen en bedrijven in alle stadia van ontwerp en vervaardigen, van concept, in een hoogst geconcentreerde inspanning te beëindigen om de producten en de diensten van het de industrieniveau aan u te brengen.
   
  Zodra de klant ons van concepteninformatie en gedetailleerde specificaties voorziet, zullen wij hen van de totale kosten voor ontwerp, prototyping, en kostenraming per eenheid meedelen alvorens het project begint. De ut-koning zal met klanten werken tot zij worden tevredengesteld en alle originele ontwerpvereisten worden voldaan aan, en het product presteert precies aan de verwachtingen van klanten.
  Om productbeschikbaarheid te maximaliseren, wendt de UT-Koning een internationaal distributienetwerk aan. Ons inventariscontrole wereldwijd en volgend systeem coördineren inventaris onder onze die bureaus in Taiwan, de V.S., Europa, Japan en China worden gevestigd snelle levering elke keer te verzekeren. De ut-koning is een ISO9001, een ISO14001, SGS en TUV verklaard bedrijf. Wij handhaven stringente kwaliteitsnormen in onze productieprocessen, en verzekeren de producten door strenge kwaliteitscontroles in elk productiestadium gaan.

  OEM/ODM de diensten

  om de vraag van de markt te ontmoeten en de geschikte oplossing te verstrekken, biedt de UT-Koning allerlei OEM/ODM-de dienst aan

   

  OEM/ODM de Grafiek van de de dienststroom

  Onze gedisciplineerde teambenadering staat ons toe om voor onze concurrentie te zijn in de cyclusduur van de productontwikkeling zonder kwaliteit te compromitteren. De ut-koning is geëngageerd aan het leveren van kwaliteitsoplossingen voor onze klanten door onze OEM/ODM-diensten. Wij zijn een deskundige op ons gebied, aangezien u met van u bent. De ut-koning is geëngageerd aan het dienen van globale oplossingsintegrators met flexibele op maat gemaakte ontwerpen en de productie van de diensten. Rechtstreeks geleverd van ons collectief OEM/ODM-Team, komen ten goede de producten aan onze cliënten van lagere productiekosten evenals een kortere productietijd voor productontwikkeling.

  OEM/ODM de Grafiek van de de dienststroom

  Productiecapaciteit

  Meer dan 18.800 vierkante meters van fabrieksruimte, samen met het recentste productiemateriaal geeft ons volledig de capaciteit aan de dienstoem/odm zaken en bereiken op tijd hoogte - kwaliteitsleveringen met lage kosten. Wij hebben de meest geavanceerde lopende band van SMT en de optische inspectiesystemen die de loodvrije technologie gebruiken. Onze productiefaciliteiten zijn verklaarde ISO-9001 en ISO-14001. Met de productie van faciliteit en logistische centra in Taiwan, de V.S., en China, wordt de UT-Koning goed geplaatst om de veeleisende zaken te ontmoeten moet bedrijfssucces van Oplossingsintegrators overal en op om het even welk ogenblik verzekeren.

  Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   
 • R & D
  Shenzhen UT-Koning Technologieco., Ltd werd opgericht in Shenzhen China in 2010, bestaat het UT-Koning kernr&d team uit meer dan 10 optische en elektromechanische die artsen en meesters door drie deskundigen van het „Duizend Talentenprogramma“ worden geleid.
   
  Onder de leiding van de drie deskundigen van nationaal „Duizend Talentenprogramma“, UT-Koning R&D-heeft het team opeenvolgend R&D en de massaproduktie van 10W-100W-impulslaser en van de de vezellaser van 100W-1,000W ononderbroken reeksproduct voltooid en de Speciale Nationale Belangrijkste Projecten, Nationaal Programma 863 en het Nationale sc.i-Technologie Steunprogramma ondernomen. Tegen Maart 2016, had het bedrijf totaal 130 die octrooien of onder goedkeuring, met inbegrip van 60 gemachtigde octrooien worden goedgekeurd. De Chinese die de industrienorm van de vezellaser onder de leiding van het bedrijf wordt ontwikkeld is officieel uitgevoerd sinds Juni 2016. De ut-koning heeft ook de onderzoek van het de Wetenschap en de Technologiesteunprogramma van Nnational, de Speciale Nationale Belangrijkste S&T Projecten, het Nationale High-tech R&D Programma (Programma 863) en een andere nationale projecten ondernomen, met vijf verwezenlijkingen de deskundigenschatting overgaan door het Wetenschap en Technologieministerie van Hubei-Provincie wordt georganiseerd en twee verwezenlijkingen die winnend die de eerste prijzen van de Provincie Wetenschappelijke en Technologische Vooruitgang van Guangdong.
   
  Ons bedrijf werd geselecteerd door de Raad van de Staat als één van het „Belangrijkste Chinese Ondernemersteam Overzee“ in 2015. Het werd geselecteerd als één van de „belangrijkste hi-tech ondernemingen van het Nationale Toortsprogramma“ in 2016. Het werd goedgekeurd in 2017 die het bedrijf als Werkstation van het Ondernemings Post-doctoraal Wetenschappelijk Onderzoek zou werken. Het werd geselecteerd als één van „Nationale Innovatieteams op Zeer belangrijke Gebieden“ en als team een van „Honderd Talentenprogramma“ van Hubei-Provincie in 2018. Het werd goedgekeurd in 2018 die het bedrijf als Nationaal en Lokaal Gezamenlijk Onderzoekscentrum van de de Technologietechniek van de Vezellaser zou werken.
Contactgegevens
Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Vera

Tel.: 86-13632502428

Fax: 86-755-89951295

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)