Thuis

Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Shenzhen UT-Koning Technologieco., Ltd dat in het jaar 2010 werd opgericht is een professioneel Hi-tech bedrijf in vezel de optische communicatie industrie. Wij specialiseren ons in wereldwijd het onderzoeken van, het ontwikkelen van, de productie van en het verkopen van een brede waaier van hoogst concurrerende vezel optische producten en toebehoren voor telecommunicatie, uitzending, CATV en netwerk.

 

Nu, heeft de UT-Koning meer dan 200 werknemers. Onze hoofdproducten zijn PLC splitsers, Snelle schakelaars, Flardkoorden, MPO/MTP-producten, adapters, WDM systeem, Vezelkabels, en Vezelbeheer. Met de ontwikkeling van de zaken, heeft de UT-Koning zijn zaken aan vezel actieve producten in het jaar 2015 uitgebreid. Wij hebben ons eigen R&D-team voor EPON/GPON-systeem. Met hun uitstekende technische sterkte, nu hebben wij volledige waaier van EPON/GPON/XPON OLT en ONU. Wat ook meer, wij is hebben grote voordelen op SFP-modules, zoals 10G SFP+, 40G QSFP28 en 100G GVB en 100G QSFP28.

 

Elk van onze optische producten zijn volgzame RoHS en wij verkregen ook ISO9001, ISO14001-certificatie. De rijke ervaringen in massieve productie van vezel optische producten verzekeren de betrouwbare stabiliteit van zijn hoogte - kwaliteit en uitstekende prestaties van zijn goederen. Het verkrijgt de goede reputaties al deze jaren uit klanten rond de aarde voor zijn uitstekende kwaliteit, snelle levering, en geschikte na-diensten. Wij wensen om betere toekomst van de optische communicatie industrie samen met zowel nieuwe als bestaande klanten tot stand te brengen.

 

Onze Visie: Maak de wereld helderder, maak de mensen dichter.

Onze Opdracht: Dring altijd bij het verlenen van beste producten en de onberispelijke dienst aan u aan. Word uw vertrouwde op partner.

Onze Waarde: Oprecht en Professioneel, bereik de Waarde van de Klant.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1000-1500

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen UT-King Technology Co., Ltd. Certificaten